De dertiende editie van het Kunstweekend Kasteel Rijckholt vond dit jaar wederom plaats in het eerste weekend van augustus. De organisatie kijkt tevreden terug op een mooi en zonnig weekend met vele bezoekers. De kunsttaxatie door Marx & Marx uit Valkenburg was zeer geslaagd. Tot haar verrassing bleek een van de bezoekers twee etsen van Rembrand in haar bezit te hebben.

Beide dagen is een kunstwerk verloot van een van de deelnemende kunstenaars. De winnaars van de loterij van zaterdag hebben hun kunstwerk inmiddels opgehaald. De winnaar met lotnummer 1412 heeft zich nog niet gemeld. Het entreekaartje was uw lotnummer. Mocht u de gelukkige winnaar zijn, ga dan naar onze website www.kunstweekendkasteelrijckholt.nl en mail ons. U ontvang dan een kunstwerk van Tine Harleman.

Inmiddels is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen voor het kunstweekend in 2020. Kunstenaars kunnen zich nu al aanmelden via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We willen erop wijzen dat het aantal standplaatsen in het Koetshuis zeer beperkt is. Het streven is om onze bezoekers jaarlijks een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden. Daarom maakt de organisatie een selectie uit de inschrijvers.

Het Kunstweekend Kasteel Rijckholt vindt in 2020 plaats op 1 en 2 augustus.

De prijs van de zaterdagtrekking tijdens het Kunstweekend Kasteel Rijckholt 2019 is gevallen op lotnummer 0412.

De gewonnen prijs is een kunstwerk van Thea Soons-Crombag zoals getoond op onderstaande foto.

De gelukkige prijswinnaars (Hanneke en Willem Helmes uit Mheer) van de zaterdagtrekking hebben zich inmiddels gemeld en hun gewonnen prijs in ontvangst genomen.

De prijs van de zondagtrekking tijdens het Kunstweekend Kasteel Rijckholt 2019 is gevallen op lotnummer 1412.

De gewonnen prijs is een kunstwerk van Tine Harleman zoals getoond op onderstaande foto.

 

Voor de in ontvangst name van het kunstwerk (tegen overlegging van het originele lot) kunt u een afspraak maken via het contactformulier op de website. Wij overleggen dan met u omtrent een datum.

Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2019 tussen 11.00 en 17.00 uur openen het Koetshuis en de kasteeltuinen van Kasteel Rijckholt voor de dertiende keer weer hun poorten voor het kunstweekend.

Professionele beeldende kunstenaars uit binnen- en buitenland presenteren een gevarieerd aanbod van eigen werken.

De kunstwerkgroep van de supportersvereniging van de Koninklijke Harmonie van Gronsveld is momenteel druk doende een gevarieerd aanbod voor deze dertiende editie van dit kunstweekend voor u samen te stellen.

Het Kunstweekend Kasteel Rijckholt is nu ook actief op facebook.

Meldt u aan op facebook en wordt vriend of volger van Kunstweekend Kasteel Rijckholt.

Voor aanmelden klik hier.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken. Wij gaan zorgvuldig met de door u aan ons verstrekte gegevens om zie daarvoor onze uitgebreide privacyverklaring op deze website.