In het eerste weekend van augustus vindt jaarlijks het Kunstweekend Kasteel Rijckholt plaats. Tijdens dit weekend presenteren professionele kunstenaars uit Nederland, Duitsland en België hun werken in de tuinen van Kasteel Rijckholt. Er wordt gestreefd naar een hoogwaardige professionele kwaliteit en een steeds wisselende samenstelling.

Of het kunstweekend in 2021 doorgaat is nog onzeker. Toch willen wij als organisatie positief vooruitkijken. Vooralsnog staat het kunstweekend in 2021 gepland op 31 juli en 1 augustus. 

Wij inventariseren momenteel de belangstelling van kunstenaars om deel te nemen aan het kunstweekend volgend jaar. De kosten voor het weekend zijn:

  • een staanplaats buiten € 75,-
  • 1 stand buiten € 100,-  
  • 2 stands buiten € 150,-

 

Wilt u als professionele kunstenaar deelnemen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld tevens uw website of mail ons foto’s van uw werken. Wij nemen dan contact met u op.  

Voor nu wensen wij u veel kracht en wijsheid in deze tijd en blijf gezond.

Organisatie Kunstweekend Kasteel Rijckholt

Het Kunstweekend Kasteel Rijckholt is nu ook actief op facebook.

Meldt u aan op facebook en wordt vriend of volger van Kunstweekend Kasteel Rijckholt.

Voor aanmelden klik hier.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken. Wij gaan zorgvuldig met de door u aan ons verstrekte gegevens om zie daarvoor onze uitgebreide privacyverklaring op deze website.