Indien u in aanmerking wilt komen voor een stand tijdens een kunstweekend vragen wij u om contact met ons op te nemen door het sturen van een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden voor Kunstweekend Kasteel Rijckholt op 1 en 2 augustus 2020 is mogelijk tot eind februari 2020.

Wij vragen u uw belangstelling gedocumenteerd te melden door vermelding van uw website en als deze er niet is door vermelding van uw c.v. als professioneel kunstenaar, foto's van werken etc.

In het Koetshuis is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De selectie van de deelnemende kunstenaars vindt uitsluitend plaats door een uit vijf personen bestaande werkgroep. Uit de lijst van belangstellenden kiezen zij, aan de hand van de criteria professionaliteit, originaliteit, diversiteit, variatie (t.o.v. voorafgaande jaren) en "het gevoel", de 60 á 65 kunstenaars die uiteindelijk zullen exposeren. Aan mondelinge toezeggingen uit het verleden, door wie dan ook gedaan, acht de organisatie zich niet gebonden. Deelnemers uit vorige jaargangen hebben dan ook geen enkele garantie dat zij opnieuw zullen worden geselecteerd.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken. Wij gaan zorgvuldig met de door u aan ons verstrekte gegevens om zie daarvoor onze uitgebreide privacyverklaring op deze website.