image001

Op 15 en 16 oktober 2022 organiseert de Koninklijke Harmonie van Gronsveld een Mega Najaarsmarkt in de hallen van Stalling Gronsveld in de Stationsstraat 44 te Gronsveld.

Wij bieden stands aan die gebruikt kunnen worden voor alle soorten goederen zowel oud als nieuw, mits de verkoop daarvan conform de wet- en regelgeving tijdens markten is toegestaan.

Stands kunnen alleen voor het gehele weekend worden gereserveerd.

De hallen zijn voorzien van een harde vloer (dus geen zand of kiezel meer) en zijn niet verwarmd.

De standhuur bedraagt voor het gehele weekend € 45,00 voor een stand tegen de muur en € 40,00 voor een stand in de middelste rijen. De standhuur dient per bank te worden betaald. Contant betalen is niet mogelijk.

Na reservering ontvangt u medio augustus bericht met betrekking tot de voor u gereserveerde stand(s) en de termijn waarbinnen de betaling moet zijn ontvangen alsmede eventueel verdere markt gerelateerde informatie. Bij niet tijdige ontvangst van de betaling vervalt de reservering.

Heeft u belangstelling voor de Mega Najaarsmarkt stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen u dan een aanmeldformulier toesturen.