Supportersvereniging

van de Koninklijke Harmonie van Gronsveld

Route Kunstweekend

Vul hier uw adresgegevens in.


Inloggen

Snuffelmarkten.

De najaarsmarkt 2018 wordt georganiseerd door de Koninklijke Harmonie van Gronsveld onder auspiciën van de Supportersvereniging van de Koninklijke Harmonie van Gronsveld.

Door invullen en versturen van onderstaand formulier kunt u stands boeken voor een van de volgende markten. Reservering is alleen mogelijk door invullen en versturen van onderstaand boekingsformulier.

De standhuur bedraagt voor het hele weekend € 35,00 en voor een zaterdag of zondag € 22,50. Tevens wordt per standruimte (tafel of vrije ruimte) een borg gevraagd ad € 10,00. Deze borg zal in contanten direct na afloop van de markt aan de standhouder worden terugbetaald mits de standhouders zich heeft gehouden aan de deelnemingsvoorwaarden. In de bevestigingsmail die u van ons gaat ontvangen staat de uiterste betaaldatum van de standhuur en borg vermeld alsmede het bankrekeningnummer waarop de standhuur en borg dient te worden betaald.

Na ontvangst van het formulier zullen wij dit verwerken en contact met u opnemen omtrent de toegewezen stands.

Wij vragen u aan te geven welke goederen u te koop wenst aan te bieden. Indien u gebruik wilt maken van kledingrekken zullen wij op de betreffende stand geen tafel opbouwen. Bij de toewijzing van de stand aan u houden wij hier rekening mee.

Indien een eventuele standvoorkeur niet kan worden gehonoreerd nemen wij contact met u op voor een alternatief. Het aantal hoektafels (aan einde of begin van een rij) is zeer beperkt. Stands gelegen aan het begin of einde van een rij zullen door de organisatie aan de betreffende standhouder worden verhuurd indien minimaal ook de volgende stand in de rij door deze standhouder wordt gehuurd. Annulering van een van de twee toegewezen stands heeft tot gevolg dat aan de standhouder een andere stand zal worden toegewezen.

Voor het geval u alleen voor een zaterdag of zondag wenst te boeken zullen we uw stand in principe koppelen aan een stand die reeds voor de andere dag is geboekt. Zie het menu standnummers in hallen voor de voor een dag beschikbare stands. U wilt hiermee wel bij uw voorkeur rekening houden. De keuze van een stand is alsdan beperkt.

In het menublok standnummers in hallen vindt u een overzicht van de stands die definitief zijn geboekt en/of zijn gereserveerd. Hieraan kunt u echter geen rechten ontlenen.

Door invulling en verzenden van het aanmeldingsformulier verklaart u tevens bekend te zijn met onze deelnemingsvoorwaarden en zich hieraan te zullen houden. Uitdrukkelijk wijzen wij u er op dat, behoudens toestemming van de organisatie, uitbreiding van de stands met eigen tafels niet is toegestaan. Voor het plaatsen van een kledingrek bij de stand wordt geen toestemming meer gegeven.

Welke soort artikelen wenst u te koop aan te bieden?

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com