Supportersvereniging

van de Koninklijke Harmonie van Gronsveld

Route Kunstweekend

Vul hier uw adresgegevens in.


Inloggen

Indien u in aanmerking wilt komen voor een stand tijdens een kunstweekend vragen wij u om contact met ons op te nemen door het sturen van een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden voor Kunstweekend Kasteel Rijckholt, op 4 en 5 augustus 2018 is mogelijk tot eind februari 2018.

Wij vragen u uw belangstelling gedocumenteerd te melden door vermelding van uw website en als deze er niet is door vermelding van uw c.v. als professioneel kunstenaar, foto's van werken etc.

De selectie van de deelnemende kunstenaars vindt uitsluitend plaats door een uit vier personen bestaande werkgroep. Uit de lijst van belangstellenden kiezen zij, aan de hand van de criteria professionaliteit, originaliteit, diversiteit, variatie (t.o.v. voorafgaande jaren) en "het gevoel", de 60 á 65 kunstenaars die uiteindelijk zullen exposeren. Aan mondelinge toezeggingen uit het verleden, door wie dan ook gedaan, acht de organisatie zich niet gebonden. Deelnemers uit vorige jaargangen hebben dan ook geen enkele garantie dat zij opnieuw zullen worden geselecteerd.